Sunday, November 9, 2008

Siarkan blog anda dalam senarai Penyokong Deklarasi Janda Baik (PDJB)

Assalamualaikum,
Tinggalkan alamat blog anda di sini dan tajuk blog anda akan disenaraikan di sini secara eksklusif.

Teruskan sokongan anda.

Terima kasih.

27 comments:

akusayangumno said...

Salam,

Untuk makluman tuan moderator, blog pemudaujungjulai telah ditukar kepada http://pelantaqhujah.blogspot.com/ dengan mengekalkan segala isi bicara yang telah lalu.

Harap dapat di'update'kan dengan segera supaya pihak yang ingin mengunjungi blog berkenaan akan dapat mencapainya.

Disudahi dengan ucpaan terima kasih tidak terhingga.

Demang Lebar Daun said...

Ok.

Faizal Zakaria's Blog said...
This comment has been removed by the author.
ustazSAID said...

Salam,
saya bminat utk menyertai Deklarasi Janda Baik.
http://ustazSAID.blogspot

Demang Lebar Daun said...

Ustaz,
Alhamdulillah. Dah saya masukkan.

Desperado said...

Cikgu! Count me in!!!!

Desperado
www.pilihan-anda.blogspot.com

Aspirasi Bangsa said...

http://aspirasi-bangsa.blogspot.com/


Bersama pertahankan agama,bangsa dan negara..

|? said...

sALAM:
saya mengikutinya - yang kita ... http://yangkita.blogspot.com

Sahabat-Gunung said...

Assalammualaikum... Tuan, saya pun nak join.

www.sahabatgunung9506.blogspot.com

ADI JAGAT PUTRA said...

saya berminat untuk menyertai blog deklarasi janda baik

http://adijagatputra.blogsopt.com

gotahlantun said...

Salam,
eden pun minat yo..


http://gotahlantun.blogspot.com/

Tampoi said...

http://meetampoi.blogspot.com/

SAYANG SARAWAK said...

salam persahabatan. semoga kita dpt berkongsi pendapat dan ilmu..

Kumbang said...

Salam,
menyokong sepenuhnya deklarasi :-)

http://analisisringan.blogspot.com/

CYBERCDO said...

Saya Menyokong Deklarasi Janda Baik..Demi Untuk Kebaikan Umat Islam dan Bangsa Melayu. Sama-samalah kita hayati intipati deklarasi ini.

CYBERCDO said...

Saya Menyokong Deklarasi Janda Baik..Demi Untuk Kebaikan Umat Islam dan Bangsa Melayu. Sama-samalah kita hayati intipati deklarasi ini.

http://sitora09.blogspot.com/

kamal said...

MASUKAN BLOG DEN SKALI..

kamalfarsya.blogspot.com/


terima kasih ..salam.

TAIPINGMALI said...

SALAM....

SAYA PUN NAK JV..TQ

Cheguman@Demang Lebar Daun said...

Salam,
Saya telah masukkan semua blog di atas.

Waris Pahang said...

http://warisanpahang.blogspot.com/


Sokong deklarasi ini, Bersama pertahankan agama,bangsa dan negara..

tempursakti said...

Salam Tuan,
Dengan rendah diri saya mohon agar blog saya tersenarai di PDJB.

http://www.medanMas-tempursakti.blogspot.com

Terima kasih.

yiemega said...

Salam,

ini blog saya http://www.suaragenerasimuda.com

DR 1221 said...

kena bayar ke ?

tlg masukkan http://dr1221.blogspot.com/

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...

salam.

http://Gunungmatcincang.blogspot.com


wassallal apbs

lin said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室

Blog 1 Malaysia said...
This comment has been removed by the author.
Kump. Pemuda, Puteri UMNO BERSARA Dari UMNO said...


Lihat BUKTI jelas kenapa kami BERSARA awal dari UMNO...

BUKTI 1
BUKTI 2
BUKTI 3
BUKTI 4

Pastikan adik2 semua keluar mengundi nanti.. Keluar mengundi PAS, PKR @ DAP walaupun adik2 mendapat saguhati atau duit daripada UMNO dan Barisan Nasional... Walaupun adik2 terpaksa berada di kem Barisan Nasional, pastikan adik2 mengundi PAS, PKR @ DAP... Asalkan Bukan UMNO.... OK!!! :-)

Adik2 semua jgn bersangka buruk kpd kawan2 yg berada di kem Barisan Nasional.... Mereka mungkin terpaksa menurut desakan mak ayah atau sapa2... Tapi takpa.. Jangan risau, mereka tetap akan undi Pakatan Rakyat ( Pesan awal2 kat mereka. Kita tiada pilihan )... Undi adalah rahsia.. Kita tentukan..

Tolong bantu kawan2 kita yang sedang berkempen di Facebook


Tolong bantu kawan2 kita yang sedang berkempen di laman2 di bawah.... Ok. TKasih :-)
http://www.tranungkite.net/v12/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=18
http://www.detikdaily.net/v6/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=1
http://www.selatanonline.net/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=1
http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics
http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=6

Blog Penyokong Deklarasi